peterenmonica.reismee.nl

Monument Valley, Las Vegas, Death Valley

Zo, een paar dagen verder en alweer heel veel gedaan. Na door monument valley gereden te hebben naar Las Vegas gereden. Het was een heel eind, maar het viel nog mee hoe laat we daar aankwamen. Wat wel veel tijd in beslag nam was het hotel in Vegas. Wat een doolhof en de eerste kamer die we hadden lag de deur uit de schanieren. Dus weer terug naar de receptie en dan maar de Strip op. Wat dichtbij leek was een eind lopen dus halverwege maar een taxi terug gepakt. Wel de fonteinen van het Bellagio zien dansen op muziek. Volgende ochtend uitgeslapen en daarna shoppen.... Daarna naar Pawn Stars en downtown Vegas bekeken. Erg shabby vergeleken met de Strip. Gegeten bij de HeartAttack Grill waar het menu draait om veel vet en calorieen met burgers genaamd single, double oftriple bypass. Volgende dag weer een beetje shoppen, hier en daar wat gokken (en winnen) Van 1 dollar 7 maken. Daarna schieten met een 9mm. We deden het best goed voor de 1e keer. Peter iets beter als ik. 's Avonds buffet gegeten, daarna naar Burlesque show geweest en nog weer wat gokken.
Daarna was het weer tijd om verder tegaan. Op naar Death valley waar het 43 graden was. Het was erg mooi, maar we zijn de auto nauwelijks uitgeweest. Was niet te doen. En dan vandaag door Sequioa Natinaal Park met de dikste boom van de wereld.

Reacties

Reacties

wil

Sjonge wat klinkt dat allemaal tof hee!! Had er een rockstar in die hotelkamer gezeten waarvan de deur eruit lag?? haha En dat pawn stars, dat zie ik wel eens op tv. Als dat hetzel;fde is natuurlijk haha. Dat zoiets als heartattack grill daar gewoon bestaat! Hier in nederland zou de politiek zich daar mee gaan bemoeien! Krijg er wel honger van als ik denk aan een lekkere vette burger!! En die namen zijn helemaal geweldig haha. Zo krijg je in elk geval bij het bestellen al een soort van waarschuwing wat de resultaten van het eten van zijn burger kunnen zijn. Zo'n casino inlopen lijkt me erg overweldigend. Waar moet je het eerst naar kijken!! Maar in ellk geval beter een paar dollar winst dan verlies! Ben heel benieuwd hoe het voelde om te schieten....lijkt me super. En die temperatuur... puf puf zweet zweet.
Veel pleizer nog!

Dikke knuffel.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!